Social media training voor teams

In company training

Je werkt samen met je team aan de social media kanalen van het bedrijf. Maar ...

  • Waar moet de focus liggen?
  • Welke kanalen zet je in en met welk doel?
  • Hoe kom je aan goede content?
  • Hoe vind je jouw doelgroep en nieuwe volgers?
  • En hoe zorg je ervoor dat het account van jouw bedrijf dezelfde uitstraling houdt als verschillende collega's berichten plaatsen?

Inhoud

Tijdens een in company social media training bekijken we de doelstellingen voor het bedrijf op de verschillende kanalen. We bepalen de doelgroep per account en we bespreken hoe je pakkende content maakt voor ieder kanaal. LinkedIn vraagt namelijk wat anders dan Instagram.

Een vraag die altijd gesteld wordt is hoe dit dan in te passen is binnen de drukke werkweek. Tijdens de training krijg je daar praktische tips voor.

Op maat

Een in company training wordt op maat gemaakt. We kijken naar de huidige inzet van social media voor het bedrijf in combinatie met de website en eventuele nieuwsbrieven.

Daarnaast bespreken we ook hoe je dit praktisch aanpakt binnen een team en hoe je een goede planning maakt.

Kosten

Een in company training is mogelijk in verschillende vormen.

  • Een dagdeel training waarna je  zelf aan de slag gaat met de kennis en vaardigheden uit de training.
  • Een hele dag samen aan de slag waarin je een dagdeel training krijgt en het andere dagdeel gaan we concrete stappen zetten met het opzetten van een planning en afspraken maken hoe je content uit de organisatie krijgt en vertaalt naar je social media kanalen.
  • Een dagdeel training gevolgd door een Samen met Soof traject. Ik loop dan wat langer mee met je organisatie en begeleid het team met het opzetten van een planning, het ophalen van informatie voor je kanalen en de vertaalslag.

Een in company training is mogelijk vanaf 450,- exclusief btw.

Vragen?

Heb je interesse in een in een training op maat voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met me op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.