Marketing Support

Dé hulplijn voor bedrijven en organisaties die geen marketing en communicatie expertise in huis hebben

Je weet dat je nu écht met je marketing en communicatie aan de slag moet. Dat online zichtbaar zijn belangrijk is.

Er staat wel een goede basis, je hebt een plan. Maar hoe blijf je nu consistent zichtbaar. Met de juiste boodschap en liefst zonder hier de hele dag mee bezig te zijn. Hoe pak je dit aan als je hier geen aparte afdeling voor hebt.

We doen het samen tijdens de Marketing Support sessies.

Want het is net als met sporten: starten is goed. Volhouden is beter.

Klinkt goed!
Laten we kennismaken

Je begint vol goede moed...

We hebben samen een strategie bepaald en een concreet en haalbaar plan gemaakt tijdens een strategiesessie of Aan de Slag dag. Of je hebt dit met een andere marketing en communicatie specialist gedaan. Maar hoe ga je nu verder?

Zoals dat gaat met plannen en goede voornemens: je gaat enthousiast aan de slag. Je begint vol goede moed met alle acties die afgesproken zijn. En dan komt er een moment dat je het even niet meer weet.

De wereld verandert. Je bent door je inspiratie heen of je hebt een ander vraagstuk op het gebied van marketing en communicatie. Dan is het fijn om een vaste hulplijn te hebben.

Wat je nodig hebt is Marketing Support. We gaan samen met jouw plan aan de slag zodat je in actie blijft en consistent aan je marketing en communicatie blijft werken. Ik denk met je mee en adviseer eerlijk. Ik ben je vraagbaak, stok achter de deur en enthousiaste supporter.

Marketing Support helpt je om na het opzetten van een strategie in actie te komen en te blijven. Zodat alle tijd, geld en moeite die je erin hebt gestoken ook resultaat oplevert.

“Long term consistency beats short term intensity"

- Bruce Lee -

Even praktisch! Hoe gaat het in zijn werk?

Alles start met een plan

Hebben we samen een strategiesessie of Aan de Slag dag gedaan? Dan is dat de basis waar we op gaan bouwen. Heb je een heldere strategie opgezet met een andere communicatie of marketing specialist, dan kijken we of dit voldoende is als fundament om mee verder te gaan.

Als de basis staat, gaan we praktisch aan de slag.

  • Met slimme tools en praktisch advies.
  • Ik denk inhoudelijk en creatief met je mee zodat je het niet allemaal zelf hoeft te bedenken.
  • Van consistente content tot sprankelende campagnes, we pakken het strategisch en gestructureerd aan zodat je niet alsnog met flodders gaat schieten.

En dan?

We spreken elkaar eens per maand een uur (of twee keer per maand een half uur, net wat voor jou en jouw bedrijf het beste werkt). De sessies zijn heel praktisch. Je bereid het van tevoren voor (dat doe ik ook), ik denk met je mee en geef tips en tricks om het beter én leuker te maken. Want saaie content en communicatie is er al genoeg 😉

Ik help je aan nieuwe ideeën en leer je hoe je zelf die creatieve denkkracht in kunt zetten. En natuurlijk meten we ook de resultaten. We schaven bij, tweaken en optimaliseren waar nodig.

Na afloop van de sessie heb je een concrete en haalbare actielijst. Je weet waar je mee aan de slag gaat. Geen onnodig getwijfel of je wel met het juiste bezig bent.

Je hebt dus communicatie en marketing expertise 'in huis' zonder dat je daar iemand voor aan hoeft te nemen. Je eigen creatieve communicatie en content strateeg achter de hand.

Zo zorg je voor een grotere aantrekkingskracht bij je doelgroep en klanten, meer betrokkenheid, interactie en uiteindelijk: actie!

Klinkt goed!
Laten we kennismaken

“To achieve great things, two things are needed; a plan, and not quite enough time.”

- Leonard Bernstein -

Wat kost het?

Marketing Support heb je al voor 250,- ex btw per maand. Daarvoor krijg je:

  • Eén keer per maand een online sessie van een uur (of twee keer per maand een half uur) waarin we praktisch met jouw plannen en vraagstukken aan de slag gaan.
  • Slimme tools zodat het minder tijd kost om met je communicatie en marketing aan de slag te gaan.
  • Voldoende ideeën en inspiratie voor je online en offline kanalen die passen bij jouw merk en bedrijf
  • Een soort personal trainer maar dan voor je marketing en communicatie zodat je in beweging komt en blijft. Consistency is key!
  • Een vaste communicatie en marketing consultant die bekend is met jouw bedrijf, zonder daar iemand voor aan te hoeven nemen.
En no worries, het is geen abonnement waar je nooit meer vanaf komt. We plannen per afspraak en bepalen of er een vervolg nodig is. Vrijheid, blijheid!
Klinkt goed!
Ik plan een afspraak in

Klanten over Soof

Wat mij betreft is het traject voor iedereen die vastloopt bij het vinden en nader definiëren van zijn/haar doelgroep, de boodschap die je wil overbrengen en hoe deze te verwerken in een concreet productaanbod!

Tijdens de Marketing Support voorziet Sophie je van praktische handvaten en top support. Ze is een fijne sparringpartner: soms de strenge juf (die we allemaal wel eens nodig hebben als stok achter de deur), maar altijd een aandachtige gesprekspartner die perfect aanvoelt met welk probleem je worstelt.

Daarbij spant ze zich tot het uiterste in om samen met jou tot de beste oplossing te komen. Kortom; een tevreden klant!

Miranda van Rossum - GETLINC. - Connecting professionals

De 'Aan de Slag dag' met Sophie was echt een feestje. Naast dat ze een geweldig mens is, heeft ze me ook zoveel inspiratie gegeven. Het was super fijn om met een objectief iemand aan de slag te gaan. Je merkt aan alles dat ze weet waar ze het over heeft en de ideeën rollen zo op tafel.

Ook vind ik het fijn dat Sophie met je kijkt wat realistisch is binnen de tijd (en energie) die je als zzp'er hebt. Al zorgt ze daarbij wel  voor de stok achter de deur, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat je aan de slag gaat!

Voor de 'Aan de Slag dag' miste ik overzicht en focus in mijn marketing en twijfelde ik over de richting die ik op wilde. Na de Aan de Slag dag was dit weg. Met overzicht, focus en nieuwe energie ben ik weer in de auto gestapt!

Ik zou iedereen die zijn/ haar marketing een boost wil geven adviseren om met Sophie te gaan samenwerken!
Nynke Leistra - Loopbaan- en preventiecoach en adviseur

Wij werken graag met kundige maar ook leuke spontane mensen. Sophie is er een van. Haar plezierige manier van omgaan met ons en ons bedrijf is aanstekelijk. Ze is streng en staat vervolgens toch open voor alles wat we zeggen en vragen. Dus haar flexibiliteit is heel groot. En we zien dagelijks de positieve resultaten van haar begeleiding.

De strategiesessie gaf ons inzicht in onze communicatie en marketing. We zijn vervolgens aan de slag gegaan met Marketing Support door de kennis en kunde van Sophie op dit terrein en de positieve ervaringen die we met haar hebben opgedaan.

Daarnaast is het fijn om een stok achter de deur te voelen of liever een door Sophie aangezwengelde Sense of urgency. Dankzij de eerlijke feedback en toch met de nodige charme en de bereidheid om mee te denken in hoe wij willen werken denken en doen. Sophie veert mee en laat ons dan toch de bocht maken.

Voor ons was de grootste uitdaging om tijd vrij te maken voor onze communicatie en marketing. Maar we merken dat we als bedrijf echt een stap verder zijn nu we de juiste focus hebben.

Thomas Beke - SZpecialist