Marketing Morning

Een ochtend met focus werken aan je marketing en online zichtbaarheid

Stel jij het schrijven van je social media posts steeds uit? Ben je aan je e-book begonnen maar heb je nog steeds geen tijd vrijgemaakt om 'm af te maken? Of wil je nu eindelijk een content planning maken zodat je niet langer met losse flodders schiet?

Je schuift deze klussen steeds door in je agenda. Want het heeft geen haast, toch?

Terwijl jij dit steeds uitstelt, blijf je onzichtbaar en gaan je klanten op zoek naar een andere oplossing. Zonde!

Wat als je nu één ochtend vol focus gaat werken aan je marketing? Praktisch aan de slag met die to do lijst om weer met je klanten in verbinding te staan. Niet plannen maken en uitstellen maar uitvoeren tijdens de Marketing Morning.

Yes, dit wil ik! Ik doe mee!

Van plannen naar doen!

 • Wil je nu echt tijd maken om gefocust die teksten op je website aan te passen?
 • Staat je Trello bord vol ideeën voor een nieuw aanbod of toffe posts maar komt het maar niet van uitwerken?
 • Wil je een gratis weggever opzetten maar stel je het steeds uit?

Iedere keer maak je prachtige plannen om aan je bedrijf te werken. Maar het blijft lastig jezelf eraan te houden. De Marketing Morning is jouw gegarandeerde blok in je agenda en je stok achter de deur.

Een ochtend vol focus aan je eigen marketing werken. Niet langer uitstellen maar lekker praktisch aan de slag.

Samen werkt dan zoveel beter dan alleen. Online vanaf je zelfgekozen werkplek, tegelijk met andere ondernemers.

En voordat je denkt HELP!! Een groep! Dat is niks voor mij. Haak niet meteen af. Het is géén groepssessie waarin je over en weer ideeën en informatie uitwisselt of meteen met je pitch klaar moet zitten. Iedereen werkt aan zijn eigen project. Gestimuleerd door de aanwezigheid en het commitment van de andere deelnemers.

Het helpt jou om je marketing to do's nu echt op te pakken, consistent online zichtbaar te zijn en klanten aan te gaan trekken.


“Imperfect action beats perfect inaction every time." - Harry S. Truman

Wat levert de Marketing Morning jou op?

Marketing Morning is hét moment om te werken aan je marketing en online zichtbaarheid. En geen zorgen, je hoeft niet om vijf uur je bed uit, dat is de Miracle Morning 😉

Na deze ochtend heb je een flinke hoeveelheid werk verzet. Je hebt eindelijk een contentplanning gemaakt,  die landingspagina klaar, een post geschreven (en misschien wel twee) of tijd genomen om dat nieuwe aanbod verder uit te werken. Niet langer voor je uit schuiven maar concreet doen.

 Je gaat zelf aan de slag met jouw eigen marketing klus zoals:

 • Je nieuwsbrief schrijven
 • Een content planning maken voor de komende maand
 • Een nieuw aanbod uitwerken
 • Website teksten (her)schrijven
 • Ideale klant onderzoek doen
 • Je gratis weggever samenstellen
 • Leads benaderen
 • Je LinkedIn profiel, Instagram account of Facebook pagina een update geven
 • Etc...

Tijdens de sessie werkt iedereen aan zijn eigen project. De groep werkt als stok achter de deur en ik ben als vraagbaak beschikbaar tijdens deze ochtend.

Na de Marketing Morning kun jij een vinkje zetten achter tenminste één klus die al heel lang op je to do lijst stond waardoor je meer rust in je hoofd ervaart.

Dit is fijn! Ik doe mee!

“The secret of getting ahead is getting started." - Mark Twain

Praktische informatie

Voor wie?

De Marketing Morning is er voor ondernemers die weten dat ze in actie moeten komen op het gebied van marketing, online zichtbaarheid en sales maar die het steeds voor zich uit schuiven. Gewoonweg omdat je druk bent maar ook omdat je soms ergens tegenop ziet.

Doordat je in een groep ieder aan je eigen project of klus werkt, wordt je commitment groter en pak je die klus nu wel op. Na de Markering Morning kun jij lekker weer wat van je to do lijst afstrepen!

Hoe werkt het?

We starten om 9:00 uur met een korte uitleg. Daarna gaan de microfoons uit en ga je aan de slag met jouw marketing klus. Ik ben op de achtergrond beschikbaar in de privé chat voor vragen.

Tussendoor kun je natuurlijk even pauze nemen. Maar omdat iedereen met iets anders bezig is, doen we dat niet centraal. Je kiest je eigen moment. Rond 11:30 uur sluiten we de sessie af met een vragenrondje met betrekking tot marketing, online zichtbaarheid, je aanbod, sales etc. Je kunt dan ook uitloggen en je eigen ding gaan doen. De vragen geef je vooraf door dus je hoeft ze niet in de groep te stellen. Dat kan natuurlijk wel!

We sluiten de sessie om 12:00 uur af en start je met een voldaan gevoel de middag!

Waar?

De sessie vindt plaats via Zoom. Heb je geen Zoom? Geen probleem! Je krijgt van mij de link naar de sessie waarna je zonder account aan kunt sluiten.

Je kunt dus lekker op je zelfgekozen werkplek gefocust aan de slag gaan.

Wanneer?

Je kunt iedere maand meedoen aan de Marketing Morning, iedere derde vrijdag van de maand.

De data voor 2022 zijn:

 • Vrijdag 26 augustus
 • Vrijdag 16 september
 • Vrijdag 18 november
 • Vrijdag 16 december

Je kiest hier jouw datum. Of klik hieronder op de knop: 'Ja! Ik ben erbij!'. Dan heb jij voor die maand een mooi moment om jouw marketing weer op de agenda te zetten!

Investering

Deelname aan de sessie kost 5,- ex btw. Je investering is dus vooral in tijd en inzet! Ik hou de kosten bewust laag om het laagdrempelig te houden.

En omdat je wel iets betaalt, zal je commitment hoger zijn dan bij een gratis sessie. Want hoe vaak heb jij niet gratis sessies in je agenda gezet en ben je toch niet op komen dagen? Juist...

Ben je erbij?

Ja! Ik ben erbij!

Klanten over Soof

Veelgestelde vragen