Sparren met Soof

Ben je al even bezig met je marketing maar valt het nu stil? Doe je het graag het liefste allemaal zelf maar ben je nu echt even door je inspiratie heen? Laat mij je dan helpen.

Iedere maand selecteer ik twee ondernemers voor een gratis spar sessie.

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en ontvang direct van mij een korte vragenlijst. Vertel me waar jij tegenaan loopt en je hoort zo snel mogelijk of je geselecteerd bent voor Sparren met Soof.

Een frisse blik of een duwtje in je rug?

Heb jij behoefte aan inspiratie of een frisse blik op je marketing? Zit je even vast of verdrink jij in alle marketing opties en mis je focus? Kortom heb jij behoefte aan een duwtje in je rug en een vernieuwde dosis inspiratie?

Elke maand selecteer ik twee ondernemers voor een gratis online Sparren met Soof sessie van 45 minuten. Met een helikopter view kijk ik met je mee om zo te kunnen beoordelen wat jij op dit moment nodig hebt. Ik denk met je mee en geef je direct tips zodat jij de volgende stap vooruit kan zetten met jouw bedrijf. 

Praktisch

Meld je hierboven aan en hou je mailbox in de gaten (check ook even je spam box). Je ontvangt een mail met een korte vragenlijst. Vertel me waar jij tegen aan loopt en je hoort zo snel mogelijk per mail of je geselecteerd bent! Doe je mee?